Service

Aankomst

Bij aankomst wordt u verwelkomd met een aperitief.

Zomerkeuken

Zomerkeuken

Le Vieux Bounias beschikt over een luxe, volledig ingerichte, zomerkeuken, voorzien van een barbecue, koelkast, kookplaten, oven en dubbele spoelbak. Verder is de zomerkeuken ingericht met een Provençaalse eettafel met 8 stoelen. De gasten van de kamers kunnen gebruik maken van de zomerkeuken. Wanneer u ´s avonds wilt koken of bbq´en dan is dit mogelijk. De keuken dient schoon achtergelaten te worden.


Ontbijt

Het ontbijt wordt geserveerd, op een van de terrassen, tussen 8.30 uur en 10.00 uur. Indien het weer het niet toelaat wordt het ontbijt geserveerd in de grote woonkeuken van Le Vieux Bounias. Kosten voor het ontbijt zijn eur 12,50 per persoon/per dag. U kunt ook zelf uw ontbijt bereiden in de zomerkeuken

Zwembad

Zwembad

Voor het huis ligt het overloopzwembad (12m x 8m), bestaande uit twee bassins. Het zwembad is onbeperkt beschikbaar voor onze gasten. Er staan ligstoelen voor u klaar en u kunt beschikken over handdoeken voor gebruik bij het zwembad. Tevens is een buitendouche beschikbaar. Conform de Franse wetgeving is het zwembad voorzien van een alarm. Kinderen die (nog) niet kunnen zwemmen zijn verplicht zwembandjes of een zwemvest te dragen.


Wasmachine en droger

In Le Vieux Bounias kunt u gebruik maken van wasmachine en droger (kosten Euro 5,--). Er is tevens een strijkplank en strijkijzer beschikbaar.

Woonkamer

Woonkamer

De woonkamer met grote open haard is voor u beschikbaar om te relaxen of om u voor te bereiden op uw dagtrip. In de woonkamer kunt u van de TV gebruik maken, deze is aangesloten op de Nederlandse en Belgische zenders.


Wifi

Er is gratis wifi beschikbaar voor onze gasten.

Parkeren

Indien u met de auto komt, er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Haal en breng service luchthaven

Indien u opgehaald wilt worden van het treinstation of vlieghaven laat het ons weten.

Ook genieten van een heerlijk verblijf?

Reserveer direct uw verblijf en geniet. Gedurende het gehele jaar biedt Le Vieux Bounias u:
  • Gastvrijheid
  • Comfort
  • Rust
  • Vermaak