Kamers

Le Vieux Bounias beschikt over 3 gastenkamers en 1 gîte.

Gastenkamer La Tomette

Deze kamer is gelegen op de 1e verdieping in de Mas en beschikt over een luxe badkamer met douche, wastafel en toilet. De kamer is voorzien van een vloer van originele tomettes, gebakken Provencaalse tegeltjes. De kamer is ingericht met een zitje, een tweepersoonbed van 2 x 90 cm en ruime kledingkast. De kamer beschikt tevens over een beeldscherm met DVD speler.

La Tomette

Gastenkamer La Terre Cuite

Deze kamer is gelegen op de 2e verdieping van de Mas en beschikt over een luxe badkamer met douche, wastafel en toilet. De vloer bestaat uit originele antieke plavuizen. De kamer is ingericht met een zitje, tweepersoonsbed van 160 x 200 en ruime kledingkast. De kamer beschikt over een beeldscherm met DVD speler.

La Terre Cuite

Gastenkamer Les Eventails

La Terre Cuite

De gîte Le Jeun Bounias

Le Jeun Bounias heeft een onafhankelijke ingang via een trap naar de eerste etage. Over de volle breedte (5 meter) is een balkon, waar u kunt genieten van het uitzicht op de Luberon. De gîte beschikt over een afgesloten slaapkamer met een 2-persoons bed en ruime garderobekast. Verder beschikt de gîte over een ruime woonkeuken, volledig ingericht met kookplaten, senseo koffie apparaat, combi magnetron, koelkast en vaatwasser, een grote eettafel, beeldscherm met sateliet onbeeldschermanger, dus Belgische en Nederlandse zenders, DVD speler en een paar gemakkelijke stoelen. Via de trap bereikt u de mezzanine. Op de mezzanine bevinden zich twee 1-persoons bedden/banken, die gemakkelijk kunnen worden omgetoverd tot vier 1-persoonsbedden. De gîte is geschikt voor 5 personen. Indien u met meer personen gebruik wilt maken van de gîte dan is het mogelijk 1 of 2 aangrenzende gastenkamers te reserveren. De prijs hiervan is op aanvraag te verkrijgen.

Ook genieten van een heerlijk verblijf?

Reserveer direct uw verblijf en geniet. Gedurende het gehele jaar biedt Le Vieux Bounias u:
  • Gastvrijheid
  • Comfort
  • Rust
  • Vermaak